Ho ho, widzę że temat się rozwinął, a ja nieopatrznie zniknąłem z forum na moment

Co do Escape to wiem że oni tego nie lubią, ale właśnie dlatego ten kawałek mi przyszedł do głowy

Ale po namyśle stwierdzam, że może i faktycznie to przesada. Proponuję zatem wyjście następujące. Skoro robimy motyw z filmikami, to powiedzmy, że ja zrobię pierwszy jako pomysłodawca, a kolejne osoby będą się dołączały w odpowiedzi. Jak tych odpowiedzi się trochę uzbiera, trzeba jakoś zadbać aby link do filmików dotarł do panów z Metalliki (trza będzie rzucać linkami na metclubie etc) a także do szerokiego grona słuchaczy na świecie - bo przecież na ten koncert przyjadą również ludzie z zagranicy.
Proponuję również opcję z filmikiem który zaproponował Rulon. Z tym że - uważam że to nie może być dłuższe niż powiedzmy półtora minuty!! Ale zastrzegam sobie - ja jestem lektorem kurwa!!! Tylko niechaj ktoś zmontuje filmik bo ja nie umiem. Amator?
Co do kawałków - upieram się przy tym aby było to coś NIGDY nie grane -czy np The God That Failed odpada. Myślę, że w tym pierwszym filmiku, w którym będę gadał jako tło niechaj leci kilka takich kawałków (zrobi się miksa). A ja na końcu coś tam powiem że propozycje właśnie usłyszeliście

Postaram się to zrobić na tyle luzacko aby nie było to odczytane że my coś komuś każemy.
A teraz proponuję burzę muzgów na temat tytułu filmiku. "Play Special" jest pierwsza propozycją.